Saturday, August 22, 2009

Dayanie said; Angah awak ni memang risk taker!

Mengemaskini jadual di bulan ramadhan ini :

1) Mengikuti shooting Kalut - Features film (projek akhir student UITM) - Sebagai salah sorang Cast

2) Menyelesaikan terjemahan 3 buah buku Motivasi Indonesia yang akan diterbitkan awal tahun depan

3) Shooting short film baru Dean Sham di sekitar KL - sebagai salah sorang cast

4) Membantu mummy saya menyusun kuih raya untuk customer

5) Menulis skrip Teater Muzikal ketenteraan

6) Membaca skrip teater Detik untuk kelayakan Festival Teater Kebangsaan

7) Cari kerja baru? Ops belum lagi. Mahu rehat-rehat dulu. 

Bos saya cakap : Everybody wants to be rich. Everybody must to be rich.

Saya balas : I dont want to be rich. I want to be happy!

Mungkin jadual kerja dalam ramadhan ini tidak beri saya harta, tapi saya tahu saya akan dapat cinta. 

11 comments:

  1. Girls want to be happy & seek love
    Boys wanna be rich and seek sex
    ahha..

    ReplyDelete
  2. all da best sayang..
    i wish to be with u , sit beside u, walk behind u..all da time but i cant..

    slmt baca DETIK..

    ReplyDelete
  3. jauh dari topic but kata2 ni khas buat angah...memang kita mudah tersilap mentaksir kehidupan.kita sll sangka,aku pasti bahagia mendapat ini..apabila kita benar mendapat apa yg kita ingin itu,ia juga dtg dengan masalah..kesabaran itu penting bg setiap langkah serta keimanan dan percaya diri sendiri mesti tetap dihati...jauhi dari mereka yang sentiasa dengki antara satu sama lain dan bermuka2..love you dear take care

    ReplyDelete
  4. Selamat dalam menempuh mencari kekayaan cinta seluruhnya, berada di lingkungan manusia ekstremis wang pasti menyesakkan benak pemikiran. Semoga sukses terus!

    ReplyDelete
  5. dalam hidup ni kalau kaya tapi tak happy buat ape kan???


    :) selamat berpuasa...

    ReplyDelete
  6. si pekik,
    kamus mana dpt ni? heee

    epul,
    bila nak start training? bila harus ke kuantan? cant wait.

    auntie,
    thanks. love u.

    zul,
    sudah tak larat menyesakkan diri dan complaint setiap masa. keluar saja. jom berjuang bersama. :)

    dot,
    nasib baik saya nak jd yg sederhana saja. jom start balik aktiviti seni kita. :)

    ReplyDelete
  7. Fazleena,

    Pasti bisa :)

    banyak yang boleh dikerjain demi cinta kepercayaan kita terhadap hidup ini.

    ReplyDelete
  8. my risk taker..

    saya tahu kamu boleh menghadapinya.
    jom supper kat Hj. Tapah ;)

    ReplyDelete