Thursday, October 15, 2009

I don't have to. I choose to.

9 comments:

  1. wow.... apa nama film ni? kak adeq ada dvd cite ni? nak pinjam.....

    ReplyDelete
  2. Fazz, touching betullah sin ni. ringkas tapi padat...
    buatlah filem macam ni...

    ReplyDelete
  3. wah fazleena. thanks for the video posting. betul2 jatuh cinta la dgn this short film. apa tajuk dia yeh? ingat nak carik kat youtube n post kat my fb la. i watch this over n over again. vous faites mon jour! (you make my day ;)

    ReplyDelete
  4. syali,
    ini adalah salah satu short filem daripada rangkaian filem pendek Paris je T'aime. saya dah lama cari, tak jumpa2. ada beberapa short-nya dia youtube. itu pun nasib kalau ada yg ada subtitle. Natalie portman juga salah sorang yang menjadi pembikin. meh la kita sama2 cari. :)

    midot,
    choose-choose.

    en sham,
    apa kata en sham buat skrip. faz shoot je. pena sponsor. :)

    sha,
    cool kan. :) ada di you tube.

    tajuknya : Quais de Seine

    ReplyDelete
  5. Interestingly sweet and simple ...


    Have to watch the whole movie ...

    Like they said ... "Insyaallah."

    :) ur GA

    ReplyDelete
  6. owh..Paris, je t'aime! saya ingat lg masa film ni ditayangkan di international screen midvalley thn lepas n rasa terkilan yg amat sbb x dpt tgk.masa tu bnyk baca review pasal film ni kat paper n magz. nak kena carik jugak dvd nya ni. anyway thanks soo much fazleena. u're really cool :)

    ReplyDelete
  7. sudah lama kita tidak bertemu....

    ReplyDelete
  8. g.a,
    nanti kita cari sesama ek. :)

    azri,
    ye. rindu mahu bual2 sama kamu.

    ReplyDelete