Thursday, December 24, 2009

Kenapa ramai perempuan yang masuk Universiti suka buat benda bodoh? - Mummy

I mean most girls are so dumb and all. After you neck them for a while, you can really watch them losing their brains. You take a girl when she really gets passionate, she just hasn't any brains - The Catcher in the Rye

9 comments:

  1. sebab kat universiti diaorg tak diajar gunakan otak...ops... :P

    ReplyDelete
  2. sebenarnya semua orang pun suka buat benda bodoh, tapi budak u selalu jadi fokus dan orang ada expectations bahawa mereka ini pandai, sebab tu kalau depa buat benda bodoh it's fucking obvious

    macam aku kata, semua orang pun buat benda bodoh

    ReplyDelete
  3. friends,

    Itu pertanyaan mummy saja. sambil2 siram bunga.

    ** I masuk uni juga dan buat benda bodoh juga. human. :)

    ReplyDelete
  4. sebab dorang naif lagi.hehe

    ReplyDelete
  5. yaab,
    ckp berdasarkan pengalaman. heh.

    ReplyDelete
  6. budak perempuan uia. best example. haha

    ReplyDelete
  7. Culture shock..
    Mereka nak jadi famous amongst guys..


    http://cikguaziz.blogspot.com/2009/12/perempuan-pakai-legging-adalah-stupid.html

    ReplyDelete