Thursday, February 18, 2010

DVD RM4




11 comments:

  1. woo.
    mana port ni? macam heaven je?

    ReplyDelete
  2. rembo,
    penang bro. dvd rm4 sekeping. di batu feringgi. tp tak sempat nak beli byk. poket kering. nanti plan semula la. mau join? :)

    ReplyDelete
  3. woo! baik ni. next month mmg kesana. cantek ah!

    ReplyDelete
  4. Batu Feringghi macam2 benda murah ada.
    Handbag jenama mahal2 punya siap bleh kawtim harga lagi.
    Paling best bila jalan waktu mlm, then tetiba ada penguatkuasa dtg.
    Kita leh tgk mana2 peniaga yg jual benda2 haram camtu kelam kabut kemas apa sumer.
    Kakak ada terserempak tak situasi camtu?

    ReplyDelete
  5. hani,
    abah kita ambik-kan. the beatles kononnya. :)

    tiffany,
    pernah2. sian juga kan. tp saya marah kalau penguatkuasa serbu tempat dvd. hehe.

    ReplyDelete
  6. kena cukupkan 4 then buat black n white...pergh beatles! memang mak suka...auww!hehehehe

    ReplyDelete
  7. Hehe...kakak marah sebab kakak nak beli DVD tu.
    Kan?

    ReplyDelete
  8. seriusss.. 1st pic style. i wonder, tukang snap picture nya siapa ya?

    ReplyDelete