Wednesday, April 20, 2011

Impian






Bila tengok semula gambar-gambar ini, aku masih tak percaya aku boleh berdiri depan orang ramai, pitching depan panel, kiri kanan ada camera dan dibuat untuk tv recording. Teringat susuk kecil 20 tahun yang lalu, aku jenis budak yang tak percaya pada diri sendiri, sangat kurang keyakinan diri, jumpa orang pun takut, nak buka mulut pun berat, tak lawa, kulit gelap, gigi berterabur, tak pandai macam orang lain, jenis otak slow, belajar teruk, kawan-kawan tak ramai dan hidup dalam dunia aku cipta sendiri dengan penuh membosankan.

Punya impian besar dapat mengubah banyak perkara. Banyak benda.

Teruslah bermimpi.

8 comments:

  1. tahniah kakak. proud of you. maaf nisha tak dapat pergi tgk that day. ly. :)

    *nak ajak kak faz pergi bookfair kalau kak faz free.

    ReplyDelete
  2. mimpi nak jadi kenyataan tu.....

    ReplyDelete
  3. syabas Kak Faz,semoga Kak Faz dpt capai impian tu,all the best :)

    ReplyDelete
  4. yeah... moga mimpi kita2 semua jadi realiti... lambat @ cepat tetap jadi. yg penting sabarkan?

    ReplyDelete
  5. ko kulit gelap dulu?tipu la..pastuh,ko wat per jadi cerah?
    *dunia kite terbalik...sedang melalui kejatuhan hidup satu persatu ..rasanya...:-(

    ReplyDelete