Thursday, June 25, 2009

Saya tahu saya seorang kakak yang sweet!



Kami tak sempat berlatih langsung. Puisi ala-ala itu pun saya tulis on the way ke party hari jadinya. Saya di Sabah dan Aboy di KL. Kami berlatih sendiri-sendiri. Maka, inilah yang mampu jadi. 

Hey Cik Ajun : Jika mahu terus bersama, belajar mencintai kekurang-annya. 

Aboy : Perlahan-lahan aku terima, kau menjadi sebahagian daripada kita. 

6 comments:

  1. sy menangis tgk ni...bestnye...

    ReplyDelete
  2. rasa nak cium kau ngan aboy je time tu.
    opsss..cium aboy!??
    alamak!!

    angah,aku tgh cuba.
    kalau lepas ni putus cinta jugak,aku nak jadi mcm kau.ahaaaaa.

    ReplyDelete
  3. fizi,
    i know! :)

    fyra,
    jgn nangis syg. we love u so much.

    ajune,
    masalahnya aku pun ko tak cium. ceh!!

    ReplyDelete
  4. nk tumpang komen boleh :)

    anyway

    mmg sweet,lg sweet kalau baca pusi sambil mkn choki choki....

    ReplyDelete
  5. freddy,
    saya tak mkn choki2. saya makan tadori aje. :)

    ReplyDelete