Wednesday, September 9, 2009

Kelas Tutorial Bagaimana Memantapkan Industri Filem Negara

Razaisham menerangkan bagaimana untuk mendapatkan editing yang lebih cinematik pada Dean Sham dan Tok Rimau
Vovin sedang menimbangkan untuk membeli mac menggunakan duit simpanannya untuk travel atau tidak

Ini adik ipar saya yang tak jadi, kata saya pada Tok Rimau yang sedang mengambil gambar

Danny Boyle & Sofia Coppola wannabe?

11 comments:

  1. good luck angah dlm dunia yg diminati.. dugaan setiap perkerjaan pasti ada so buat yg terbaik bagi diri sendiri...

    ReplyDelete
  2. asal i nampak gemuk jugak eh?

    padahal dah kurus

    bila lah dapat jumpa lagi eh?

    haih

    ReplyDelete
  3. lain kali jemput saya untuk screen test.
    nak cuba berlakon.
    iye keee???

    ReplyDelete
  4. babe..

    ada kelas tutorial nanti bg tau lg k :)..

    maskara shorties nanti sure kene pg nih..

    ReplyDelete
  5. Lupa nak nak amik gambar dengan Stradust. Kalau tak glamer gak tok.

    ReplyDelete
  6. cam bes!
    waa nk start dunia lakonan waa gak ah.

    ReplyDelete
  7. auntie,
    thanks darling. :)

    razaisyam,
    gemuk and happy.

    pye rudz,
    bisa aja.

    freddy,
    dtg maskara nanti tau.

    tok,
    mmg rugi. dia glamer dikalangan gadis2.

    nabil,
    cuba jgn tak cuba.

    ReplyDelete
  8. Gua mcm kenal aje mamat yg pakai baju G I joe tu.. Org kelantan ke.. hik2...

    ReplyDelete
  9. the 4,
    eh takdelah..org KL sejati tu. hehe

    ReplyDelete