Tuesday, September 8, 2009

Nantikan Hangus a short film by DeanSham 3 Oktober ini di Maskara Shorties

Nampak tak Pipiyapong kat belakang tu?? Jadi automatically short film ini akan jadi short film paling best di Maskara Shorties walaupun belum ditayangkan. Memang short film ini tiada Fasha Sandha, tapi bila saya berlakon sebagai kekasih Pipi dalam filem ini, maka secara tidak langsung saya lebih hebat dari Fasha Sandha. Saya akan semakin famous menjelang Maskara Shorties nanti. Mungkin lebih famous dari Pipi sendiri.

11 comments:

  1. PP hero ke?

    ni baru betul org kate dah glmour senang nak berlakon.. mcm yusuf haslam..hehehehe..

    ReplyDelete
  2. elanbote,
    pp bukan hero.dia muncul bbrp second aje. tapi itu semua tak kesah bukan.yg penting dia ada. :)

    ReplyDelete
  3. Muka tok cam penyu dgn cerminmata tu.

    ReplyDelete
  4. walawe.. awek gua nak la berkenalan dengan lu la.. nanti bleh la rapat dgn PP hehehe

    :P

    -adem-

    akula.adem@gmail.com

    http://www.tagged.com/akula_adem

    ReplyDelete
  5. nice blog btw.mascara shorties kat mane?kalo aku nbk gi tgk gak bole ke?

    ReplyDelete
  6. yunie,
    sgt di alu2 kan ke maskara. free admission. dpt pop corn lagi. :)

    ReplyDelete
  7. kak adeq, saya akan pastikan saya pergi maskara shorties ini..


    insyaAllah tau!

    ReplyDelete
  8. ahmdyshmi,
    sabar ye. :)

    yana,
    pastikan!

    ReplyDelete