Tuesday, September 15, 2009

No Reason

Along mengumumkan akan melangsungkan pertunangan pada oktober ini. Kali ini serius sekali bunyinya. Abah mengusap dada kelegaan dan berkata : akhirnya tidak akan ada lagi alasan untuk orang lain berkata 'not ready yet'. Masa abah cakap tu kami berbuka puasa satu famili. Tiba-tiba Ikan pari dah nampak macam ikan siakap.

Orang lain yang abah maksudkan tu mungkin ajune kot?

Hah ajune, cepatlah! apa tunggu lagi?




Nampak tak kematangan wajah cik ajune berbanding saya? Saya rasa dia dah ready.

9 comments:

  1. oowh... u nk ckp muka u lg babyface dr ajune lah?? huh! x sabar nk organize wedding u...huhu

    ReplyDelete
  2. epul,
    i tak yah ckp..well known as babyface. haha

    ReplyDelete
  3. Epul n angah bila nk wedding..:-)hope jd along tunang kalau x silap 25 oct kan angah?

    ReplyDelete
  4. ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ngah,walaupun muka aku tua,kau akan tetap kene kahwin jugak.ni sebab USIA.buka RUPA.
    renung2kanlah.

    ReplyDelete
  5. Kita betting, Angah atau Ajun? Ha Ha.

    ReplyDelete
  6. auntie,
    itulah date nya mengikut plan. :)

    ajune,
    lalalalala

    jay,
    berapa kalau i menang? haha

    ReplyDelete
  7. wah..dapat bakal kakak ipar la lepas nih..haa..mari kita teka lepas along saper plak?? alis kot..hehehe..

    -yanie-

    ReplyDelete
  8. yanie,
    yeay..nanti g jom along tunang. :)

    ReplyDelete
  9. saya rasa maybe boboi punya turn plak lepas ni..
    hahaha..

    (berkata sambil sengih kemudian jeling2 sikit ke arah miss fazleena)..

    ReplyDelete