Monday, October 26, 2009

Wondering 1

Berapa ramai gadis yang sanggup menemani boyfriend-nya menonton permainan bola sedangkan dia sedikit pun tidak berminat dan into footballs game? Sejauhmanakah dia ikhlas dan sanggup untuk men-accompany boyfriend itu? Apakah dengan berada di samping boyfriend menonton bola memberitahu dia seorang girlfriend yang best dan cool?

13 comments:

  1. kalo dah boring sgt,leh la kot temankan,sesekali menunjukkan minat pd kegemaran si dia x salah

    ReplyDelete
  2. i ingat dulu u teman i main futsal

    ape kes?

    ReplyDelete
  3. ashraff,
    heh. :)

    nabil,
    what have to be? kena paksa ek? hehe

    along,
    baiknya awak. :)

    jerit,
    ala, u tahu sebab apa..hehe

    mr feckry,
    apa kes ni? its just wondering babeh!!

    ReplyDelete
  4. nape?
    ade mamat poyo ajak sis sy tgok bola ke?
    ckp kat die, x malu...
    :P

    ReplyDelete
  5. xknal maka xcinte..
    kalu xmenonton,cmne nak dtg minat kan?
    lama2,dtg la minat tu..
    i dulu pon xpnah mnonton teater n anggap teater ni cam boring sgt..tp bile i tgk pdz yg u promo dulu,i rasa not bad gak,lg brbolai dr tgk sestgh film yg ntah apa2 kt wyg..
    lgpun,xslhkan brkorban sdikit utk org yg kita syg..

    :)

    ReplyDelete
  6. pinjam entri ni leh,,, nk paste kat mbr saya,, hahah biar die berpijak kt dunia nyata skit.. kalau dah tak minat jgn laa paksa kan.. nnti jadi pak turut,, kalau saya tak sanggup.. bg dia ruang masa nk tgk bola.. hahaha

    ReplyDelete
  7. fizi,
    hahaha. comel je.

    :),
    its just wondering. jgn serius sgt. :)

    miedot,
    sila2. ambillah. :)

    p/s : bagus awak ni..mmg saya sedang berbicara soal ruang dlm entry ini. :)

    ReplyDelete
  8. To love,
    is to know ...

    To know is ...
    to follow.



    :) GA

    ReplyDelete
  9. tak minat nengok bola...nengok gelagat fanatik penyokongnya pun okey gak !(blh study watak...)

    ReplyDelete