Saturday, October 24, 2009

Status Updated

Mahu berkahwin dan tinggal di France.

video

10 comments:

  1. ow. ape yang laki tu cube buat..
    *mane ade kelas blaja bahase ferancis?

    ReplyDelete
  2. wah..carla bruni la. nicee..aku pun penah ade impan mcm ni. hehe. ramai yg tanya kenapa france. mayb aku sukakan watak manusia2 essentrik disana. its more than that actually. utk menghidupkan imaginasi tentang france aku n tunang sering cari dvd2 film perancis. lpas tonton kami bantai acah2 tutur bahasa prancis pulak. kami dgr bnyk muzik2 dr sana mostly frm 60s era mcm fracois hardy n serge geinsbourg. im glad aku berkongsi impian gila dgn dia. sbelum jumpa tunang, aku penah ada imaginary lover berbangsa perancis. hehehe. harap pnyakit kamu x separah aku fazleena. :)

    ReplyDelete
  3. faz, jom!! i pun nak kawin dan duduk sana. kita berjiran ok?

    M.R ;)
    (malu n malas nak guna blg sndri)haha

    ReplyDelete
  4. R.K,
    banyak je class yg ajar france language.

    sha,
    lebih parah kot dr kamu. syhhhhh..hehe

    M.R,
    sapa kamu? okay, jom kita berjiran. :)

    ReplyDelete
  5. cik fazleena sayang.

    ini M.R yang ada bersama time you jumpa kad matrik malam tu. i kan duduk sebelah you. lol

    dah ingat?

    ReplyDelete
  6. M.R,
    yeayy, saya udah tahu kamu siapa. :)

    darl, projek kita ni jadi ke tak?? ermmm, cant wait dah nih..

    ReplyDelete
  7. Kalau orang lain tak jadi, kita pergi berdua je la. nanti i try tanya P.C dan P.B.K.L (peh panjang) jadi, mmg jadi. Cuma kewangan terhad. kena balik rumah minta dgn dad. lol! akan diusahakan. DDooonnn'ttt woorrryyy ok?

    M.R

    ReplyDelete
  8. i love this one. kami duduk di the curve dan menonton klip ini berkali-kali. *a very gud and soothing experience*

    :)

    ReplyDelete