Sunday, April 19, 2009

Wings of Love


Lost Communication - eh ada cerita pasal kelapa sawit? - sms dari sinaganaga

The Lost Communication sepatutnya tayang di PWTC sempena pesta buku. Abah yang tolong burn DVD tu. Tangan abah salah tekan kot masa proses burn tu. Makanya keluar cerita pasal kelapa sawit. Oh, abah saya bekerja di MPOB -Malaysia Palm Oil Berhad. Naga cakap, harus burn semula untuk tayangan di Kelantan May nanti. Sorry Naga dan Soljah. Minta ampun.

Malam itu apabila diumumkan kategori eksperimental tidak termasuk dalam penilaian, muka ajune, mummy, abah, wazir, abang ryo berubah. Aku cuba-cuba buat cool. 

It's a bad day. Kata aku dalam hati. 

Rupanya semua yg berlaku ada hikmahnya. Terima kasih Tuhan. Alhamdulilah. 

Semua team TLC, terima kasih kerana sudi jadi sayap-sayap cinta saya. 

17 comments:

  1. laling u menang erk...
    congrats...lepas ni aim masuk oscar plak!
    aim biar tinggi!!! hehehehe

    anyway congrats again!

    ReplyDelete
  2. tahniah beb! saya bangga sama kamu. Tuhan itu MAHA ADIL.. SEMBah lah padanya selagi kamu boleh sembah. Anyway congratulation!

    ReplyDelete
  3. mula2 tu rasa bengang sgt...akhirnya terubat..huhu

    ReplyDelete
  4. haha.....

    MemaNg tahaP gaBan la Frust...tapi sekurang-kurangnya dapat cover jugak la.....

    TahNiahh....fazz n team TLC


    -Joe Pdz-

    ReplyDelete
  5. mat me,
    oscar? hehe. berangan jom.

    azri,
    thanks yang. :)

    epul,
    bengang kan. dah la rancangan tu boring kan. mc tak best. kalau u jd mc kan best.

    wazir,
    congrats yang. u dpt ambik gambar ngan idola u. :)

    ReplyDelete
  6. rancangan RTM ada yg best ke?
    Idea ada tp perlaksanaan je kurang.

    pe pun..tahniah erk..

    ReplyDelete
  7. ni pertandingan apa ni ye?

    tahniah.TQ

    ReplyDelete
  8. daud,
    takde yg best pun. -ran RTM

    thanks anyway

    hariry,
    anugerah karyawan muda-anugerah filem pendek

    thanks babe.

    ReplyDelete
  9. The Best is yet to come... :)

    ReplyDelete
  10. tahniah. 'aku' mahu selalu disisi walau rasa kita tidak lagi dekat.

    ReplyDelete
  11. anonymous,
    thanks.

    kau yg memilih utk ada jauh dr aku.

    ReplyDelete
  12. Tahniah kerana masih mahu mengejar mimpi...


    Taf Teh (kita jumpa di Maskara & saya katakan, anda bakal jadi Yasmin Ahmad!!!)

    ReplyDelete
  13. Taf teh,
    hey, thanks! :)

    saya sudah baca 'dua lauk'. di pesta buku tempohari. sangat kagum. suka tulisan kamu. Gratis sekali.

    Suka tulisan "peta dunia", mungkin boleh divisualkan. mahu berkolaborasi mungkin? :)

    ReplyDelete
  14. once upon a time of best friendApril 28, 2009 at 12:25 AM

    excuse me..may i know...who is beside you in this picture...?

    ReplyDelete
  15. once upon a time,
    which picture?

    ReplyDelete
  16. Woo... Kolobrasi? Sudah pasti boleh!

    ReplyDelete