Tuesday, August 24, 2010

Rebab



Ini persembahan pertama saya bersama Fasyali aka Cali dan rebabnya yang dah lama saya idam-idamkan. Masa saya edit video ni (yeah, percubaan pertama meng-edit menggunakan movie maker hasilnya not so bad la kan - style up diri sendiri)saya dengar macam ada orang buat suara kanak-kanak mem-back up puisi ini. Suaranya nyaring dan menusuk kalbu. Takda siapa pun yang buat choir kat belakang tu, ia sebenarnya muncul dari alat muzik Cali. Rebab. Sungguh misteri sang rebab. Sungguh.

6 comments:

  1. nicely done. nice.

    :)

    -min

    ReplyDelete
  2. thank you... sekarang saya sudah punya Puspa.

    ReplyDelete
  3. sedapnyaaaaaaaaa... :P

    -ex ukm-

    ReplyDelete
  4. alaa...mana button like ni? sebab sy nak like like like!

    ReplyDelete
  5. semua2 org di atas ini,
    terima kasih. :)

    ReplyDelete