Friday, December 17, 2010

Senyum; tak perlu kata apa-apa





Kawan-kawan yang dikasihi,
marilah kita sama-sama raikan ini
ada jualan buku-buku indie
boleh tambahkan koleksi
ada pelancaran dan baca puisi
ada nyanyian dan komedi berdiri
ramai yang kacak dan seksi
juga punya otak berisi
saya ada menyibuk jadi emcee
untuk pelancaran burgempark dan puding roti
kemudian kita boleh sembang dan berkongsi
tentang hidup, manusia dan cinta barangkali
buangkan yang keruh dan sucikan hati.

5 comments:

  1. salam..once again, saya menyibuk nak komen kat sini..penah komen dulu..silence reader yg sgt suka stalk blog awak..xpe kan??..hmm..saya teringin sgt nak tgk teater, pementasan puisi..saya bukan berjiwa seni..langsung xberseni org kata..tp hati ni mmg nak sgt tgk awak dan kawan2..bila la agaknya saya dpt peluang tu..btw, salam dr bumi di bawah bayu..

    ReplyDelete
  2. hani,
    itu maknanya awak sukakan seni. tak kisah ada bakat ke tak. :) satu hari nanti, kalau ada sini cari saja kami. kalau kami ke tempat awak pula, nanti akan di war2kan. tunggu. :)

    ReplyDelete
  3. sangat teruja..btw, nama saya zurinah..xtau dr sekolah suka terbalikkan nama..u can call me rina..hmm..saya akan tunggu masa tu tiba..insyaAllah kalau ada rezeki lebih, mungkin saya pulak yg akan ke semenanjung..bolehla pg tgk event awak..insyaAllah..semangat ni.. :)

    ReplyDelete
  4. rina,
    helo rina, dtg semenanjung jgn lupa contact2 ok. :) semangat jgn tak semangat.

    aloy,
    anytime baby.

    ReplyDelete