Thursday, December 16, 2010

Belilah Buatan Malaysia






TVC ni saya kerjakan bulan July yang lalu. Saya jadi producer untuk kerja kali ini. Banyak sungguh amendment dengan klien. Daripada buah durian dah jadi sampai ke buah langsat. Storyboard pada awalnya sangat baik dan unik. Tapi bila sampai ke klien mereka akan ubah-ubah sampai jadilah seperti yang diorang mahu. Kadang-kadang kita bagi diorang ni rumah banglo yang ada siap furniture, rekaannya up to date tapi mereka cuma mahu rumah biasa-biasa sahaja. Asal ada. Konvensional. Tak mengapalah asalkan mereka bayar. hehe.

Paling best bekerja dengan talent-talentnya. Semua mat salih uols. Sampai sekarang pun keep in touch lagi. Bila tanya apa best kat Malaysia : Malaysia peaceful. Dan gadis-gadis Malaysia sangat sweet. Awwwwwwww.

2 comments: