Tuesday, March 31, 2009

Joget Melaka


Bateri aku sudah ter'caj semula. Aku memang kena rasa angin tempat lain. Angin Wangsa Maju, angin office buat aku lemau. Aku bukan setakat joget kat Melaka, shuffle bagai. Aku main mak yong pulak minggu ni. 

Siapa kata dalam filem Yasmin aje ada wajah Malaysia, dalam program Mighty Mind pun ada.

4 comments:

  1. Pergi Melaka, naik Eye On Malaysia tak?

    ReplyDelete
  2. yeah

    kita perlu fikirkan benda lain pula

    ReplyDelete
  3. alif,
    saya lalu je kat eye on m'sia tu. kat KL pun saya tak naik, inikan pula melaka. hehe

    razaisyam,
    yeahh...semoga bright selalu di sana. :)

    ReplyDelete