Monday, January 25, 2010

Best sangat ke Adnan Sempit?

“Berdasarkan jumlah kutipan ketika ini serta jumlah penonton yang menyaksikannya, saya yakin Adnan sempit mampu mencatat kutipan sebanyak RM8 juta iaitu sekali ganda dari kutipan filem Remp-It.Seiring dengan itu, saya juga yakin filem ini mampu mengaut jumlah penonton sebanyak sejuta sebaik saja filem itu tamat tayangannya empat minggu lagi,”kata David penuh yakin. - DT

Rasanya tema rempit masih laku untuk beberapa tahun akan datang.

**Tunggu kat TV aje hari raya tahun ni.

5 comments:

  1. india terkenal dgn cte hisdustan..aksi guling2 nampak pusat...
    u.s tknal dgn aksi tembak mnembak, teknologi yg ganas2...walaupun diorg tgh menipu kite..tp tetap nmpak ganas...
    malaysia pulak terkenal dgn rempit...aksi sembang2 kat kdai mkn...


    -support filem tempatan-

    -permerhati rahsia-

    ReplyDelete
  2. Pengarah dia duta rasmi Mat Rempit....

    ReplyDelete
  3. Best :) Time beli tiket dan masuk panggung tu, jangan ada stereotaip rempit apa2, jangan SEMPIT(haha)kan otak, relax je, sebab cerita ni sangat relax dan bodoh dan relax, sangat keMelayuan kan?

    tengok kat tv masa raya pun best layan dengan satu kampung woohoo!

    ReplyDelete