Thursday, January 7, 2010

Port baru

Here

Tak payah beratur panjang. Tak payah risau seat penuh. Takkan duduk 3-4 baris dari depan. Selection of movies nya juga terkini. Ada banyak kedai mamak open air. Kerusi empuk. Dan tak ramai mat rempits.

Hari tu sebelum tengok Sherlock Holmes kali kedua di port baru, kami singgah PD. Makan bekal tepi pantai. Sambil dengar orkestra ombak.

Peh..its worth it!

Masa ni rasa bertuah gila duduk di Bandar Seri Putra.

4 comments:

  1. Cool...
    Dekat2 ngan rumah ni mmg bagus.
    Jimat minyak kereta, jimat masa.
    Kalau tetiba waktu mlm rasa nak tgk midnight movie, terus kuar je.
    Takyah janji2 ngan org jauh2.
    Leceh nak pegi jauh2.
    Gi tgk sorang2 pun takpe sbb dekat.

    ReplyDelete
  2. Peh..
    Tak ajak! Boley bla gak Terminal 2.

    ReplyDelete
  3. uik..kalau dekat ngan umah aku pun sodap nih

    ReplyDelete