Friday, June 11, 2010

Piala Dunia

Untuk tengok makwe-makwe jadi hipokrit gila babi.

Inilah masanya.



**Sorry kekasih, I tak sanggup pakai jersey dan search internet hari-hari untuk hafal semua nama pemain bola supaya tak nampak bodoh bila berbual dgn crowd minat bola atau jadi batu bila you bawa I ke kedai mamak menonton di screen gergasi. I pun tak sanggup nak berlakon buat-buat gembira dan menjerit-jerit ole-ole untuk cheers teh tarik dengan U bila pasukan kegemaran you menjaringkan gol.

Pergilah have fun! Tapi janganlah sampai tak sms I.

5 comments:

  1. hehehe time ni lah awek2 yg tak suke bola jadi single jap.. hehe


    p/s: tak sangggup jugak jadi hipokrit. duduk melanguk di kedai mamak sambil mata melilau bosan. haih..tersenyum kambing..

    ReplyDelete
  2. layan kat rumah sudahhh...

    The best seat is in your house....

    ReplyDelete
  3. sy nk tgk Shakira jew..Waka Waka....... hehe

    ReplyDelete