Friday, June 11, 2010

Jargon




Kita menuju keabadian yang indah
ianya ada di penghujung itu.

Kekal yang bergetar di kaki langit dan bukit dan laut, hanya dua : dusta dan doa. - Shafiq Halim


**Semua org nak buat zine sekarang ni. Tapi ini dah jadi zine-buku. Dan ini zine yang paling worth it di miliki. Serius. Kalau nak beli datang annexe hujung minggu ni. Tak banyak copy, ada 100 aje.

4 comments:

  1. kak,tak dijual secara pos ke?

    ReplyDelete
  2. pisey,
    boleh yang. click kat link shafiq halim tu. dia boleh pos utk awak. :)

    ReplyDelete
  3. kte jumpa esok yaa...

    ReplyDelete