Monday, June 21, 2010

Sister-sister



Masa kecik dulu;
Aku kendong adik aku ke hulu ke hilir walaupun kawan-kawan sibuk nak main police entry dan baling selipar. Kata mereka : Apa ni bawa adik! Tinggal ajelah adik tu kat rumah.

Kalau aku dah kahwin nanti, aku minta permission untuk bawa adik aku sekali tidur dengan aku bila-bila masa aku rindu mahu pillow talk dengan dia. Sebab adik aku semangat paling besar untuk aku.

Selamat ulang tahun little sister. Kamu hadiah paling cantik yang Tuhan beri.

8 comments:

  1. sweet gile!
    hepy besday lah kat adik u. :)

    ReplyDelete
  2. comel la pic tu..

    happy birthday adek kakak..
    =]

    ReplyDelete
  3. bestnye ade adeq bradeq pompuan.
    kak ajun hapy bday ;)

    ReplyDelete
  4. teringat my sis slalu bawak main kat depan umah n i akan merajuk kalau x dpt 1 team ngan my sis.....hehehehh

    ReplyDelete
  5. wah kakak- kakak ku syg..
    xnak comel lak baju same
    ngn kaler hijau faveret kte..

    dpd : adikmu yg sgt sexy
    : >

    ReplyDelete
  6. wah, best kalau dapat kawini kamu - kawin satu dapat dua! *ahaks*

    ReplyDelete