Sunday, November 14, 2010

Scorpio woman will know all your secrets before you know much









**Diorang buat choir happy birthday seramai ramainya depan pintu masuk dewan Aswara ketika Konsert Breakout Show Final. Merah padam muka, menahan malu dan terharu. Ajun belikan secret recipe perasa Coklat Indulgence (fave) dan makan dengan semua fan sharp shooter yang datang menyokong mereka. Kek dah cair sikit sebab tak masuk peti ais tapi habis licin sebab semua berebut nak makan. Coklat sedap dan mahal. :P Thank kakak ajune. The best thing happen ialah, ive got new toy. Yang dah lama gila impi. Kesuma jiwaku belikan palaroid camera for my birthday. Lepas ni kena saving2 beli kodak filem dia sebab mahal ok. Thanks so much love. I love u Ter-Very much.

6 comments:

  1. orang penyayang selalu akan ada raaaaamai orang sayang juga.

    have a very good birthday sis. love u.

    kakak nampak sangat shining in those pictures. :)

    ReplyDelete
  2. nisha darl,
    thanksssssssss so much dearie. i tuntut hadiah yg kamu ckp tu. :P

    ReplyDelete