Saturday, October 1, 2011

Teater juta-juta Re-stage??















Teater juta-juta telah melabuhkan tirainya, tetapi gemanya masih lagi terasa. Inilah antara pengalaman paling manis aku berproduksi teater. Team yang sempoi, skrip yang brilliant, kombinasi pelakon yang mudah-tegur-terima (chemistry) dan kehadiran beberapa orang yang tak disangka-sangka datang menonton dan telah datang (at last). Alhamdulilah. Berita baik ialah pementasan ini akan dijangka menemui khalayak pada bulan November tahun ini juga, Insyaallah. Doa-doakan. Thank you pada yang datang support, yang datang 2 kali pun ramai juga. Yang datang dari jauh, yang sesat, yang kena hujan, yang tak dapat masuk (sebab dah full house), yang pertama kali datang, yang selalu datang. Awak-awak semua inilah yang jadi nadi untuk orang teater macam kami terus bikin karya dan tak berhenti. Yang tak datang, awak memang rugi. Wuhuhuhuhu.

Review tentang teater juta-juta disini.

5 comments:

  1. tahniah beb. i knew u kendoit!

    ReplyDelete
  2. tahniah atas lakonan dan penjiwaan yg sangat mantap. tak sabar tunggu bulan november tu. :)

    ReplyDelete
  3. congrats sis! u great!!!

    ReplyDelete
  4. tahniah! gud job!

    ReplyDelete