Friday, May 29, 2009

Ye! Itu adik saya.




Minggu ni penuh sms dan call bertanyakan - betul ke ajune kat dalam paper tu? Wah dia berlakon filem sekarang? Hebatnya!! Tak lama lagi popular la dia. Bolehlah you tumpang glamer dia.  Eh, u bila nak masuk mainstream? Asyik indie aje. Kalau indie tak glamer. 

Jawapan aku - Ye! Itu ajune. Dia berlakon filem 3 Budak melayu. Tak perlu tumpang glamer. Dia adik saya. Saya bangga dengan dia. Untuk mainstream? Tak kot. I better stay indie. 

Alina Abdullah cik gratis yang hebat melukis menjemput aku membaca puisi untuk event Pekan Frijan. Sudah lama tidak bau pentas. Adik-adik aku dari Sharpshooters akan turun bantu hilangkan gugup dan gigil di kaki. Kekasih semua, jemputlah datang. Ada jualan buku-buku, ada akustika dan laungan puisi jalanan. Click di poster kanan blog aku. Jom.

5 comments:

  1. sy tumpang gumbira juga sama ajune..=)cngrts ajune...
    to angah..u truskn la pejuangan you ok...
    eya sentiase spport korg dri jauh..=)

    ReplyDelete
  2. dear,

    thanks a lot datang meriahkan acara!
    terima kasih datang keladi! ;)

    ReplyDelete
  3. Ajune...

    Congratulations.
    Jadilah resam padi...


    Adikku...

    Just BE.

    She ain't heavy,
    She's my sister... :)


    Ur Performance...
    Simply, 'Beautiful.'



    * Love the eye contact with ur audiences.

    ReplyDelete
  4. fyra,
    jumpa awak kat sabah, nak hugs sgt2. :)

    alina,
    terima kasih datang keladi juga. hehe. datang jgn tak datang.

    ryo,
    thanks. ur my G.A. :)

    ReplyDelete