Monday, June 15, 2009

Kalau ada handphone GPRS sekalipun, saya tetap sesat. Saya venus dan can't read maps. Ulu Yam dan adik2, sorry. Saya sesat lagi.

Aku nak alis bertindak sebagai pemain guitar utama, Boboy ketuk drum, Ajune main tamborin dan gadis suara latar. Along akan main percussion. Abah main keyboard juga selaku pengarah muzik, aku akan nyanyikan puisi. Permintaan ini untuk hari ketika berlangsungnya majlis penyerahan aku dari tangan abah ke tangan bakal En. bedmate. Kalau korang semua tak ready lagi untuk perform, jangan harap angah ready untuk majlis penyerahan itu.

*Hey Bakal Encik bedmate - Nasiblah! kalau hari tu porak peranda. Makcik-makcik awak jeling-jeling. Sepupu awak buat muka pelik. Nasiblah! Sapa suruh nak kat saya.
The Siblings

10 comments:

  1. main tamborin dengan suara latar?
    alah...sangat senang lah.
    haha.

    kepada bakal en bedmate,
    bersiap sedia lah untuk sebarang cabaran.
    kakak saya suka buli orang.
    lalala..

    ReplyDelete
  2. bakal bedmate...

    ReplyDelete
  3. to bakal bedmate..

    kenal diri anda dulu...baru boleh dengan the dreamer.

    To Angah,
    Jika anda dalam keadaan tension, mungkin penulisan anda panjang kan?

    :)

    ReplyDelete
  4. dah jumpa bakal mr.bedmate yer..
    tahniah..

    ReplyDelete
  5. angah mmg minah kesesatan!!
    saya dah tau lama dah!

    haha

    ReplyDelete
  6. ajune,
    buli. no no no. i baik la.

    anon,
    kalau tension tulisan panjang? tak lah. tulis je bila rasa nak tulis. takde spesifikasi mood. :)

    daud,
    soalan ke statement tu? atau ayat test market. hahaha

    ijoy,
    sapa suruh kamu tak datang. kalau tak mmg kamulah mangsa yg kena ambik. hehe

    miss u bro.

    ReplyDelete
  7. Ada pe dgn soalan n statement klu dua2 hanya utk satu tujuan?
    hahaha

    ReplyDelete
  8. alhamdulilah akhirnya sampai jugak hajat abah...kita buat show je hari tu...tak ada majlis bersanding...

    setuju tak?

    ReplyDelete
  9. daddy ku,
    bersanding? no no no no.

    *angah kan anak yg baik. dengar kata. hehe

    boboy,
    mana blog awak?

    ReplyDelete