Thursday, June 17, 2010

I was working the whole time - Jaden Smith



Jemputlah datang ke event ini. Tayangan filem percuma dari UITM yang dibawakan oleh Frinjan dan bertempat di solaris. Sebelum you alls semua nak pergi merempuh panggung menonton 2 alam dR Rozmy tu lebih baik datang ke sini. What? dR Rozmy? Alah, takkan tak terpengaruh langsung kot dengan propa2 yang di buat di media tu? I tengok poster dia pun I dah insaf tau. Confirm pengsan dan dipapah kerana terlalu luar biasa kan.



Ha, ni hero adik I cik ajune sekarang ni. Anak bujang Will Smith. Dia kata sanggup tunggu budak ni besar supaya boleh mengurat.

4 comments:

  1. aku mmg suka gila Jaden Smith.tolong lah kahwin dengan aku.hehe

    ReplyDelete
  2. dR Rozmey rambut belah tengah pakai bow-tie. hairan bin ajaib bila poster filem 2 alam yang dia produce tu pun ada muka dia. muka dia sambil buat gaya thumbs up. (dkt poster filem pun mahu kasi promote diri sendiri).

    tsk tsk tsk.

    ReplyDelete
  3. ajune,
    suh aboy buat rambut gitu. heh

    bobby,
    dia jual dia sekali la yang. :)

    p/s : meh la dtg solaris.

    ReplyDelete
  4. Jaden Smith pasti jadi star!

    ReplyDelete