Sunday, June 6, 2010

Ibunda





Masa di Putrajaya, masa event berlangsung - hampir semua performer memulakan persembahan dengan menyatakan rasa besar hati mereka melihat Mummy saya ada sama-sama di majlis yang rata-ratanya dipenuhi warga belia. Sambutan Hari belialah katakan. Ada performer namanya Iqbal M (dia sangat hebat ok) yang datang meminta Mummy saya pegangkan instument untuk dimainkan semasa persembahannya. Masa dalam kereta nak balik, beberapa kali Mummy saya kata : Mak berdebar-debar masa dia datang dekat. Takut. Tapi dia bagus ye!

Masa saya tengah baring-baring nak tidur, dia buka pintu dan tiba-tiba cakap : Lain kali bawa Mak lagi ye. Mak suka.

9 comments:

  1. comel laa mak kakdik... 1st time jmp kat rumah kakdek ngan epul ari tu.. dia dah pelawa sy tidur kat rumah.. hehe sweetlaa.. :)

    ReplyDelete
  2. dot,
    awak tu jual mahal. hehe. lain kali kena makan laksa umah saya. laksa mak saya best bangat. :)

    ReplyDelete
  3. series?? sebelum balik pahang kena try ni.. hehhe boleh kan??

    ReplyDelete
  4. jorji,
    hyee Jorji. :)

    hug n kisses utk LK.

    ReplyDelete
  5. huhu..cumil..cumill..Kisah yang cumil..situasi yang cumil..ibu yang cumil..anak yang cumil..

    ReplyDelete
  6. malau,
    penghantar komen yg comel juga. :)

    ReplyDelete
  7. mak memang comel..
    dan mak sangat hebat! kan angah? =')
    saya sayang mak!

    ReplyDelete
  8. ya,
    yes!!! mak love u more. :)

    ReplyDelete