Monday, August 2, 2010

Sokong


"Faz,kalau I pergi tengok teater you dapat tix free tak?"

"U, i nak datang sangattttt tengok you, tapi kalau dapat tix free ok juga."

"Faz, bertuah you dapat join teater tu, teater ni, i teringin sangat nak join benda-benda macam ni. Tapi takde peluang. Jangan risau Faz, i akan sokong you sampai ke titisan darah terakhir....ermm..tix free untuk i ada tak??"

RM15 SAHAJA untuk membayar harga penat lelah 2 bulan persediaan fizikal dan mental,
masa dan tenaga, otak dan jiwa, takkan nak sokong sikit pun tak sanggup. Mak abah gua datang pun diorang bayar kot.

Kalau nak sokong, sokong dengan ikhlas ye. :)

9 comments:

  1. hahah! nice! betul tu. setuju.

    kawan kawan aku pun begini juge. puji bagai nak rak. lepas tu mintak benda free.

    ReplyDelete
  2. biasalah, sape tak suka brg free. setuju, kalau betul ikhlas, rm15 apedehal.. :)

    ReplyDelete
  3. kalau bleh nak join jgak aloy 1 day...
    =)

    all the best..
    saya sokong dr jauh saje k..
    pulang nnt mesti saya tgk kalian.
    stakat rm15....xkan susah sgt nak keluar kan ?
    saya suka seni.=)

    ReplyDelete
  4. faz sejak bila ada blog ni. aktif betul awak ni. tontonfilem lah. main teater lah. saya harap awak berjaya selalu.

    ReplyDelete
  5. all the best kakdek...
    just ignore sumer tu..

    ReplyDelete
  6. Best Gila! permainan percahayaan yang sangat menarik. saya memang terpegun dengan persembahannya walaupun sebuah kumpulan teater yang miskin. cuma saya masih keliru. kenapa tiada ungkapan-ungkapan atau dialog dari watak danial(anak husin dan alin)

    ReplyDelete
  7. Saya : terpanggil untuk menjawab soalan itu walaupun tidak sepatutnya kerana ini bukan blog aku..hehhehehe... begini,,, dialog Daniel itu ada tapi tidak keluarkan untuk penonton dan pelakon berimaginasi... berimaginasi tentang soalan Daniel dari apa yang pelakon jawabnya tanpa soalan kedengaran,,,, terima kasih banyak sbb menonton..

    ReplyDelete