Friday, May 22, 2009

Kemeja bunga


Kau ketawa menyeringai
Melihat kemeja bunga-bunga yang aku pakai
Hingga kau lupa hati aku yang telah kau tumbuk hancur berkecai

22 May 2009
Kamar - Wangsa Maju

*Sedang iron baju buat bekalan ke Penang

8 comments:

  1. Cantik. Tapi cekelat warna orang tua.

    ReplyDelete
  2. Kata kawan aku.."Hari2 ko pakai Hawaii.Klu nampak dari jauh baju corak pelik.Sah tu mmg ko.Senang org kenal"

    Aku tak pakai baju berbunga tp aku pakai baju berdaun.Bercorak daun kelapa kot.Hehe

    Fashion is about individual expression.Pakai je cik fazlena


    *Kesian makan tandori sorang2.Ajak la mamak kedai temankan.

    ReplyDelete
  3. FLOWER POWER!


    :) G.A

    ReplyDelete
  4. tok rimau,
    saya suka org tua. :)

    en daud,
    aku pakai apa aku rasa nak pakai. bukan sebab fashion atau apa pun. heh.

    ryo,
    yeahh. girl power. abg bila nak pakai bj bunga2? hehe

    white,
    thanks darl.

    ReplyDelete
  5. faz, apa yang u nak tunjuk? u punya kemeja bunga2 atau u punya body yg cun melecun tu?hehe

    ReplyDelete
  6. edolah,
    itu bukan saya. dan body saya tak melecun. dan tak kuasa nak tayang.

    lalalala

    ReplyDelete